Hans Dorrestijn, Vrouwkje Tuinman en Ingmar Heytze

NEUROSEN EN ANDERE HOBBY’S

Een avond lang in therapie bij Hans Dorrestijn, Vrouwkje Tuinman en Ingmar Heytze.

Hans Dorrestijn, Vrouwkje Tuinman en Ingmar Heytze gaan in dit therapeutische programma vol muziek, liedjes en poëzie uw leed te lijf onder het motto: je bent pas echt ziek als je niet meer om je eigen ellende kunt lachen.

Over de mentale leegte van mindfulness. Over moeders en vaders die nooit aan kinderen hadden moeten beginnen, en omgekeerd. Over liefde en andere onbehaaglijke zaken.

Na deze louterende sessie vol alledaagse waanzin, wanhoop en zelfoverwinning gaat u opgefleurd naar huis, ervan overtuigd dat het eigenlijk best goed gaat. Declareer na afloop uw toegangsbewijs én barrekening bij uw zorgverzekeraar!

Het vaste trio zal geregeld worden versterkt door een speciale gast: een schrijver, dichter, cabaretier, zanger of muzikant in vergelijkbare wanhopige omstandigheden.

voorstellingsinfo
Website
Tekst en spel
Hans Dorrestijn, Vrouwkje Tuinman en Ingmar Heytze
Locatie

Hans Dorrestijn
Hans Dorrestijn heeft geen introductie nodig, of het moest er een in zijn eigen woorden zijn: “Zelfs Christus aan het kruis/had het beter dan ik thuis.”

Vrouwkje Tuinman
Vrouwkje Tuinman schreef vier romans en vijf dichtbundels. Tussendoor lag ze jarenlang wakker en nee, dat kwam niet door stress. Toen de artsen daar eenmaal uit waren, had ze behalve een neuroloog ook een psychiater nodig.

Ingmar Heytze
Ingmar Heytze raakte furore als dichter, columnist en presentator. Het kostte hem tien jaar om de wereld ervan te overtuigen dat hij werkelijk een reisfobie had en daarna nog eens tien jaar om uit te leggen dat hij inmiddels is genezen.


terug naar boven