Hans Goedkoop

terug
wo 24 november

Hans Goedkoop

DOOD MOET JE!

In dit history college door historicus Hans Goedkoop moet je kiezen. Viruswaarheid of vaccin. Elite of gewone Nederlander. Black lives matter of Baudet. Al leven we in een van de meest vreedzame landen van de wereld, we verdelen ons in bubbels en bestoken elkaar bang en bitter. Waarom? En is er iets aan te doen?

In een opgewekt theatercollege neemt Hans Goedkoop de zaal mee zoals alleen hij dat kan, naar verledens waarin we elkaar de haren ook al uit het hoofd rukten en laat hij zien hoe het (soms) toch weer goed kwam. Want hoe maak je van twee weer één?

Ja, echt. Het klinkt om heel hard weg te hollen: lessen uit het verleden. Maar het kan, het helpt, je schiet er iets mee op en krijgt er gratis en voor niks nog blikverruiming bij en zelfspot, plus de kans om wat terug te zeggen.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Presentatie
Hans Goedkoop
Producent
Danny van Zuijlen
Foto
NTR

Hans Goedkoop
Hans Goedkoop (1963) is historicus, presentator en bekend van bejubelde tv-series als Andere Tijden, De Gouden- en Zilveren Eeuw en Goede Hoop. Hij schreef boeken over Herman Heijermans en over zijn grootvader, een Nederlandse officier in Indië en werkt momenteel aan een tv-serie over de Onafhankelijksoorlog tussen Indonesië en Nederland.


terug naar boven