Harlekijn Holland

Winterkost: Alfred J. Kwak en de sneeuwvlok, een symfonisch sprookje van Herman van Veen 5+

De wereldberoemde weeseend van Herman van Veen, Alfred Jodocus Kwak, ontmoet in de bergen een sneeuwvlok en volgt haar naar zee.

De wereldberoemde weeseend van Herman van Veen, Alfred Jodocus Kwak, duikt in dit symfonische sprookje een gloednieuw avontuur in. Hij trekt de bergen in en ontmoet daar een sneeuwvlok. Als Alfred vraagt “waar ga je naartoe?” antwoordt het vlokje “naar zee.” “Naar zee?” “Ja, de zee is mijn moeder.” Alfred volgt het sneeuwvlokje naar de zee. “Leuk,” zegt de sneeuwvlok, “maar we moeten wel opschieten, want ik moet voor zessen thuis zijn.” “Waarom?” “Stel je voor dat ik voor zes uur smelt.”

Doe meer met de gratis creatieve workshop De Maakplaats van Cultuur19! Scroll naar beneden voor meer informatie. 

voorstellingsinfo
Website
Zang en spel
Mark Haayema en Sterre Konijn
Met
Het Harkelijn Kamerorkest en het Harlekijn Danstheater

Maak plaats voor De Maakplaats!
Cultuur19 trakteert je op 2, 5 en 7 januari op De Maakplaats, een leuke creatieve workshop. Met de meest uiteenlopende materialen en eindeloze fantasie ga je laten zien wat je van de voorstelling vond of wat je ervan verwacht.

De Maakplaats is steeds een half uur vooraf en een uurtje na de voorstelling gratis te bezoeken. Dus kom langs en laat die creatieve handjes lekker wapperen!


terug naar boven