do 01 januari

Harmonie Orkest Vleuten met Micheline van Hautem

Een unieke mix van zang en muziek met één van de top harmonieorkesten van Nederland.

Harmonie Orkest Vleuten werd in 1949 opgericht en is momenteel één van de beste harmonieorkesten van Nederland. Onder leiding van dirigent Arjan Gaasbeek zijn al meerdere succesvolle concerten gegeven in samenwerking met diverse solisten. Op 25 maart betreedt Harmonie Orkest Vleuten het podium met solist Micheline Van Hautem en Jos Jansen. Een unieke samenstelling van topmuzikanten.

voorstellingsinfo
Dirigent
Arjan Gaasbeek
Solisten
Micheline Van Hautem en Jos Jansen
Locatie

Jos Jansen
Jos Jansen is een internationaal bekende bastrombonist. De shows van Jos bevatten komische elementen, maar laten vooral een virtuoze trombonist zien, die zowel het klassieke repertoire als lichte muziek op zeer muzikale wijze vertolkt.

Micheline van Hautem
Micheline van Hautem, geboren en getogen in Gent, trok tien jaar geleden de wijde wereld in gewapend met haar stem, gitaar en laptop. Haar eerste stop was New York, een smeltkroes van inspirerende nationaliteiten en culturen. Om zich te onderscheiden tussen al het goeds en groots in de stad, zong ze vooral liedjes in het Frans, met name Brel en Piaf. Dit leidde tot uitverkochte zalen over de gehele wereld.


terug naar boven