Henk Poort

Henk Poort en de Helden / try-out

Een zoektocht naar muzikale helden met de mooiste opera, musicalliederen, Nederlands repertoire en een sterk persoonlijk verhaal.

Wie zijn jouw muzikale helden? Door zijn deelname aan ‘De Beste Zangers van Nederland’ en het succes van zijn theatershow ‘Ik ben mijn lied’ ging Henk Poort op zoek naar zijn voorbeelden en inspiratiebronnen. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy Alberti en Johnny Jordaan), de helden van de opera (met onder andere een beroemd duet) en de helden uit zijn persoonlijk leven (ver weg en heel dichtbij).
Tot zijn verbazing blijkt Henk ook voor anderen een ‘held’. Maar wil hij dat wel? En wat voor verantwoordelijkheid brengt dat met zich mee?

Als zanger en rasverteller combineert Henk Poort in deze solo de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire met een sterk persoonlijk verhaal.

voorstellingsinfo
Website
Regie
Bart Oomen
Met
Henk Poort
Muzikale begeleiding
Ed Boekee
Tekst
Koen van Dijk

Nagesprek
Ga in gesprek met Henk Poort na afloop van de voorstelling. Stel al je vragen over de voorstelling, het maakproces en het leven en de helden van Henk Poort.
Het nagesprek vindt plaats in onze theaterzaal. Blijf na afloop van de voorstelling nog even zitten om na te praten met de makers.


terug naar boven