zo 31 oktober

Het Filiaal en De Dansers

Hotel Hierwaardaar 8+

Danstheater over dwalen en doorzetten.

De Utrechtse gezelschappen De Dansers en Het Filiaal theatermakers stropen de mouwen op voor een familievoorstelling waarin dans, mime en beeldend theater samenkomen. Ze nemen het op voor de schoonheid van de poging om overal iets van te maken, ook als het even tegen zit.

In een vervallen hotel aan het einde van alle steden, belanden vier verdwaalde mensen. In de lobby proberen ze zich thuis te voelen tussen dansende vissen, klagend meubilair en stromende muren, op deze wonderlijke plek waar dingen verschijnen en zomaar verdwijnen.

Maar hoe ga je verder als alles om je heen is veranderd? Verstopt, verloren en verdwaald probeert iedereen zijn eigen weg te vinden en gaan ze driftig hun eigenwijze gang.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Website
Gemaakt door:  Josephine van Rheenen, Ramses Graus en Gabor Tarjan i.s.m. de spelers
Choreografie
Josephine van Rheenen
Compositie
Gábor Tarján
Cast
Marie Khatib-Shahidi/Yoko Ono Haveman, Wannes De Porre/Thomas Higginson, Blazej Jasinski, Anna Bentivegna
Eindregie
Monique Corvers
Decorontwerp en kostuum advies
Hiske de Goeje
Techniek en licht
Marco Chardon, Bauke Moerman
Lichtadvies
Tim van ’t Hof
Fotografie
Bart Grietens
Artwork
75B

Het Filiaal theatermakers en De Dansers
‘Hotel Hierwaardaar’ is danstheater over dwalen en doorzetten voor iedereen vanaf 8 jaar. De Utrechtse gezelschappen De Dansers en Het Filiaal theatermakers stropen de mouwen op voor een familievoorstelling waarin dans, mime en beeldend theater samenkomen. Ze nemen het op voor de schoonheid van de poging om overal iets van te maken, ook als het even tegen zit.

Foto: Bart Grietens

terug naar boven