za 28 maart

Het Filiaal theatermakers

Het geluid dat niemand hoorde 8+

Een spannende detective live op toneel met in de hoofdrol geluid.

Al heel vaak heeft ze gedacht: die auto staat daar wel heel vreemd op die plek, en dan onthield ze het nummerbord. Of: die man staat wel erg lang bij die lantaarnpaal en dan zei ze in zichzelf “man, één meter negentig lang, flink postuur, donkerblond”. In de hoop ooit een supergetuige te kunnen zijn. Dat de politie aanbelt en vraagt: heeft u misschien iets verdachts gezien? En dat zij dan heel belangrijke informatie had onthouden.

Geïnspireerd door Hitchcock en Sherlock Holmes maakt Het Filiaal theatermakers een spannende detective, als een podcast live op het toneel. Met geluid in de hoofdrol.
Het verhaal ontspint zich van aanwijzing naar aanwijzing. Wat heeft ze gezien? Maar vooral, wat heeft ze gehoord? Of is het alleen in haar eigen hoofd gebeurd?

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Regie
Monique Corvers
Muziek en foley artist
Gábor Tarján
Beeld
Ramses Graus
Spel en zang
Mirthe Klieverik
Locatie
Podium Hoge Woerd

Het Filiaal theatermakers
Het Utrechtse jeugdtheatergezelschap Het Filiaal theatermakers neemt vaak een waargebeurd verhaal of historisch figuur als uitgangspunt voor een voorstelling, maar weet de non-fictie altijd om te zetten in magisch theater. Met volle vaart, speelsheid, swingende muziek en een beetje absurdisme weet Het Filiaal theatermakers niet alleen de kinderen, maar ook de volwassenen te betoveren.


terug naar boven