zo 25 oktober

Het Filiaal theatermakers

Herfststukjes: Verloren Dingen 7+

Het gerenommeerde Utrechtse jeugdtheatergezelschap brengt poppen en objecten tot leven in dit bijzondere reddingsverhaal over verdwenen spullen die een nieuw leven krijgen.

In een huis ergens in de stad woont een man samen met zijn kat. De man verzamelt spullen die nergens meer thuishoren. Deze vergeten dingen knapt hij op en ieder krijgt zijn eigen plek. Totdat op een dag de man niet meer thuiskomt en de dingen even echt verloren lijken…

'Verloren Dingen' gaat over je blik op de wereld, over dingen zien waar anderen aan voorbij gaan. Drie spelers laten de poppen en objecten tot leven komen, net zoals de man zijn gevonden dingen leven inblaast. Objecttheatermaker Ramses Graus laat humor en poëzie samenkomen, geïnspireerd door poppenmaker Jim Henson van de Muppets.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 7 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Concept en regie
Ramses Graus
Compositie
Gábor Tarján
Decor & kostuums
Lisa Louwers
Poppen
Pluck Venema
Spel
Eileen Graham, Barend van Daal en Syoma Ekhart
Locatie
Podium Hoge Woerd

terug naar boven