tickets

Het Filiaal theatermakers - Lente-uitjes: De Nachtwaker 6+

zo 04 maart

Het Filiaal theatermakers

Lente-uitjes: De Nachtwaker 6+

Een wonderlijke voorstelling over de avonturen van een nieuwsgierige nachtwaker.

Elke dag fietst de nachtwaker stipt om 17.00u met een volle thermosfles, gesmeerde boterhammen en de krant naar zijn werk. Hij installeert zich achter zijn bureau vol bewakingsmonitoren en gaat aan de slag. Checken of alles veilig is, niemand ongeoorloofd door de gangen loopt en het allerbelangrijkste, of de deuren wel dicht zijn. Als blijkt dat er één onwillige deur is die zich keer op keer niet laat sluiten, kan hij zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Hij gaat naar binnen.

De Nachtwaker is een lichtvoetige en absurde familievoorstelling vol onverwachte wendingen. Acteur Noël van Santen (van cabaret duo Schudden) zien we zowel live als via beeldschermen uit alle macht worstelen met de wereld om zich heen. Maar hoe doe je dat als verhoudingen niet meer kloppen en vertrouwde gebruiksvoorwerpen een plotseling een andere betekenis krijgen?

Doe meer met de gratis workshop De Maakplaats! Scroll naar beneden voor meer informatie.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Concept & regie
Ramses Graus
Compositie
Gábor Tarján
Spel
Noël van Santen
Video
Bart Verhoeven
Locatie
Podium Hoge Woerd

Maak plaats voor de Maakplaats!
Cultuur19 organiseert De Maakplaats, een creatief lab voor kinderen. In De Maakplaats zetten we de tijd even stil, zodat je alle tijd hebt om iets moois te maken. Om je heen vind je spannende materialen, die schreeuwen om een nieuwe vorm of verhaal. En weet je even niet meer hoe je verder moet, vraag het een van onze Maakplaatskunstenaars. Zij helpen je zo weer op weg. Wat ga jij maken?

Tijdstip: een half uur vooraf en een uurtje na de voorstelling.
Locatie: voor de theaterzaal.
Deelname is gratis.


terug naar boven