Het Filiaal theatermakers

Falling Dreams 10+

Een grenzeloos avontuur over dát moment waarop je bijna in slaap valt.

Ken je het gevoel dat je valt, net voor je echt inslaapt? Falling Dreams gaat precies over dat moment. In werkelijkheid een fractie van een seconde, maar op het toneel uitgesponnen tot één groot avontuur.

In vliegende vaart beland je in het dromende denkhoofd van een tienermeisje. Net als in een echte droom kan zomaar alles gebeuren. Camera’s en projectieschermen blazen miniatuurwerelden op totdat ze meer dan levensgroot zijn. Soms lijkt het alsof je in een live gemaakt videoclip terecht bent gekomen, compleet met stoere popliedjes en bizarre objecten.

In Falling Dreams smelten techniek en poëzie samen tot een adembenemende avontuur voor iedereen die er aan toe is om zich grenzeloos mee te laten slepen.

voorstellingsinfo
Website
Regie en tekst
Monique Corvers
Compositie
Gábor Tarján
Videobeeld
Ramses Graus
Spel, muziek en zang
Ramses Graus, Mirthe Klieverik, Gábor Tarján
Operator op de vloer
Eileen Graham
Lichtontwerp en toneelbeeld
Claus den Hartog
Objecten, poppen en kostuums
Lisa Louwers
Geluidsontwerp & geluidstechniek
Jurriaan Giele
Locatie
Podium Hoge Woerd

Een bedwelmend Droste-effect

Een droom die je zelf niet beter had kunnen dromen

In de prijzen vallen!
Vooraf en na afloop van de voorstelling kan je bij een speciale fotowand in de foyer je eigen valfoto maken. Alleen of samen met vrienden, familie of je ouders. Deel de foto op social media met #fallingdreams en tag @hetfiliaaltheatermakers. De foto die het meest bevalt, wint twee kaartjes voor een Filiaalvoorstelling naar keuze.

Foto's: Joris van Bennekom

Het Filiaal theatermakers
Het Utrechtse gezelschap Het Filiaal theatermakers is inmiddels vast onderdeel van de Podium Hoge Woerd-programmering. Hun voorstellingen bestaan nooit puur uit tekst, er komt altijd zang, muziek of videoprojectie bij kijken. En meestal ook heel veel spullen. Ze houden ervan om hightech te combineren met houtje-touwtje oplossingen, allemaal uit hun enorme gereedschapskist. In deze voorstelling wordt die gereedschapskist zo’n beetje helemaal gebruikt. Voor je neus maken ze live een film én theater én een concert.


terug naar boven