Het Filiaal Theatermakers en De Dansers

Lente-Uitjes: Hotel Hierwaardaar 8+

Let op: We moeten nog even volhouden. Tot en met 15 maart blijven de deuren van ons theater gesloten vanwege de corona-maatregelen. Deze voorstelling is daarom afgelast.
Heeft u tickets? U krijgt zo snel mogelijk bericht van ons via e-mail.


Dans, mime, video en objecten komen samen in deze grappige en bevreemdende familievoorstelling over vier verdwaalde figuren.

In een vervallen hotel aan het einde van alle steden, belanden vier verdwaalde mensen. In de lobby proberen ze zich thuis te voelen tussen dansende vissen, plagend meubilair en stromende muren, op deze wonderlijke plek waar dingen verschijnen en zomaar verdwijnen.

Maar hoe ga je verder als alles om je heen is veranderd? Verstopt, verloren en verdwaald probeert iedereen zijn eigen weg te vinden en gaan ze driftig hun eigenwijze gang.

Tuimel mee in een surrealistische wereld vol onverwachte taferelen die de werkelijkheid te boven gaan. Een grappige en bevreemdende, verontrustende en stiekem verbazingwekkend herkenbare voorstelling vol dans, mime, video en objecten. Een ode aan de schoonheid van de poging en de koppigheid van het blijven proberen.

‘Hotel Hierwaardaar’ is een bijzondere samenwerking tussen de Utrechtse gezelschappen Het Filiaal theatermakers en De Dansers.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website
Website
Gemaakt door
Josephine van Rheenen, Ramses Graus en Gabor Tarjan i.s.m. de spelers
Choreografie
Josephine van Rheenen
Compositie
Gábor Tarján
Beeldtaal en regie
Ramses Graus
Spel
Marie Khatib-Shahidi, Yoko Ono Haveman, Wannes De Porre, Thomas Higginson, Blazej Jasinski en Anna Bentivegna
Eindregie
Monique Corvers
Decorontwerp / Kostuumadvies
Hiske de Goeje
Techniek en licht
Marco Chardon en Bauke Moerman
Met dank aan
Guy Coneille en Emma Breedveld

Het Filiaal theatermakers en De Dansers
De Utrechtse gezelschappen De Dansers en Het Filiaal theatermakers stropen de mouwen op voor een familievoorstelling waarin dans, mime en beeldend theater samenkomen. Ze nemen het op voor de schoonheid van de poging om overal iets van te maken, ook als het even tegen zit. ‘Hotel Hierwaardaar’ is danstheater over dwalen en doorzetten voor iedereen vanaf 8 jaar.


terug naar boven