Het Filiaal theatermakers

Herfststukjes: Enkeltje Mars 8+

Een hartverwarmende, avontuurlijke voorstelling vol fonkelende planeten, live videobeelden en magische muziek.

Zou jij je familie, vrienden, huisdieren, bomen, watervallen, oceanen, pinguïns en speelgoed achterlaten voor een enkele reis naar de planeet Mars?

Waarom zou je ruim acht maanden reizen om vervolgens op een planeet aan te komen waar niks te beleven valt? Het lijkt niet meteen aantrekkelijk en tóch zijn er mensen (de Marco Polo’s en Christoffel Columbussen van deze tijd) die best een enkele reis naar Mars willen maken. Omdat ze nou eenmaal zo ontzettend graag op avontuur willen.

Maar hoe voelt het eigenlijk om zo ver weg van de aarde te zijn? Is het wel slim om te gaan of misschien een beetje dom? Het Filiaal theatermakers zoekt het uit! Compleet met miniatuurplaneten, filosofische overwegingen, meerstemmige zang, live videobeelden én muziek maken we een kosmische voorstelling over de rode planeet. Het is natuurlijk nog lang niet zeker óf en wanneer de eerste mensen op Mars zullen landen, maar in het theater kan in elk geval ALLES!

Gratis extra activiteit: speciaal nagesprek voor het publiek van Enkeltje Mars. Scroll naar beneden voor meer informatie. 

voorstellingsinfo
Website
Tekst & Regie
Monique Corvers
Compositie
Gábor Tarján
Videobeeld
Ramses Graus
Spel, muziek & zang
Karin Jessica Jansen, Eileen Graham, Boy Ooteman en Gábor Tarján
Locatie


Foto's: Joris van Bennekom

Nagesprek Enkeltje Mars
Na afloop van de voorstelling Enkeltje Mars in Podium Hoge Woerd wordt het publiek uitgenodigd voor een speciaal nagesprek met de acteurs. Heb je een vraag die je graag wil stellen? Dit is je kans! Het nagesprek duurt ongeveer 10-15 minuten.


terug naar boven