do 01 januari

Het Houten Huis

Winterkost: Muziek van Beneden 5+

Muzikale familievoorstelling vol humor en beeldende poëzie voor iedereen die buren heeft.

In een straat ver weg van de natuur wonen mensen en andere dieren dicht op elkaar. Ze kennen elkaar en toch ook niet. Ze leven langs elkaar heen én zijn samen.

De buurman beneden broedt op een reusachtig ei. Die van hiernaast is alle dagen ziek, maar heeft niemand nodig. ’s Nachts sluipt er een tijger meisje door de straat. De pianoleraar op de hoek heeft geen werk en speelt alleen voor zichzelf. En ik, ik ben een konijn. Morgen geef ik een feest!

Vol humor, beeldende poëzie en meeslepende livemuziek vertelt Muziek van Beneden over een straat vol dichte deuren, overlopende harten, ongewone ontmoetingen en muziek die door alle muren dringt.

Doe je ook mee aan de creatieve workshop De Maakplaats? Scroll naar beneden voor meer informatie!

voorstellingsinfo
Website
 
Regie
Elien van den Hoek
Regie ondersteuning
Anne van Dorp
Locatie
Podium Hoge Woerd

Cultuur19 trakteert je op 2, 4 en 6 januari op De Maakplaats, een leuke creatieve workshop. Welk materiaal kietelt deze keer jouw fantasie? Kom langs en laat je verrassen!

In de Maakplaats kun je naar hartenlust experimenteren met de materialen die er voor handen zijn. Met de meest uiteenlopende materialen en eindeloze fantasie ga je laten zien wat je van de voorstelling vond of wat je ervan verwacht.

Tijdstip: een half uur vooraf en een uurtje na de voorstelling
Locatie: op het platform voor de Theaterzaal
Deelname is gratis

Een lawaaiig leven van alledag, maar dan dichterlijk absurd opgetild in een fraai ritme van prachtige beeldpoëzie. Muziek van Beneden oogt als een op muziek gezette film van Alex van Warmerdam, maar voelt warmer.

De Volkskrant
Foto's: Saris & den Engelsman / Het Houten Huis - Muziek van beneden - © Saris & den Engelsman

terug naar boven