Het Kleine Theater

Winterkost: Doornroosje 3+

Doornroosje, maar dan net even anders, in een vrolijke en verrassende voorstelling.

Lang, lang geleden, in een land hier ver vandaan, leefde er eens een lief, vrolijk en vooral nieuwsgierig meisje, met de bijzondere naam Doornroosje. Op haar geboortefeest had een boze fee een vloek over haar uitgesproken: op haar 15e verjaardag zou ze zich prikken aan een spinnewiel en sterven.

Maar door haar ongeëvenaarde nieuwsgierigheid komt Doornroosje achter het geheim van de vloek. Ze gaat zelf op onderzoek uit en haar verhaal loopt net even anders dan hoe de gebroeders Grimm het bedacht hadden.

Een vrolijke, verrassende voorstelling, met de nodige dosis ontroering en humor.
Het Kleine Theater geeft een eigen draai aan welbekende sprookjes, zonder afbreuk te doen aan de oorspronkelijke lijn en de inhoudelijke boodschap. Een ode aan oude verhalen.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website
Concept en regie
Anke Engels en Vimala Nijenhuis
Spel
Nina van Koppen en Bengt Kropmans
Geluidsontwerp
Richard Hakkenes

terug naar boven