Het Kleine Theater

Winterkost: Het meisje met de zwavelstokjes 4+

Let op: Vanwege de sluiting van ons theater is deze voorstelling afgelast.
Heeft u tickets? U krijgt zo snel mogelijk bericht van ons via e-mail. In verband met de kerstperiode kan dit iets langer duren.
Wij hopen op uw vertrouwen en begrip.
Een droevig winters sprookje krijgt een vrolijke, optimistische én muzikale draai.

Het beeldschoon maar verdrietig sprookje over het meisje dat helemaal alleen in de sneeuw hoop en troost vindt bij het afsteken van haar zwavelstokjes. Bij ieder stokje verschijnt een droombeeld, een stille wens. Droevig? Hooguit ontroerend. Want ook dit verhaal krijgt een vrolijke, optimistische én muzikale twist zoals je dat kent van Het Kleine Theater. En zo leeft zelfs het Meisje met de zwavelstokjes nog lang en gelukkig.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website
Concept en spel
Anke Engels en Vimala Nijenhuis
Muziek
Florin Negreanu
Eindregie
Rosa Peters
Geluidsontwerp
Richard Hakkenes

Het Kleine Theater
Het Kleine Theater is vaste bespeler van Podium Hoge Woerd en was zowel in onze theaterzaal als op het buitenpodium te zien met ‘Sneeuwwitje’, ‘Het Blauwe Billenmonster’, ‘De Sprookjesrevue’ en ‘Doornroosje’.


Foto's: Dorien Grötzinger

terug naar boven