Het Laagland

Nationaal Theaterweekend: Gewoon Held 8+

Een energiek en kleurrijk superavontuur waarin vier superhelden de uitdagende missie aangaan om gewoon te zijn.

Vier superhelden zijn er helemaal klaar mee. Voorgoed. Vanaf nu moet je zelf de wereld maar verbeteren. De superhelden gooien hun heldenkostuums uit en schudden alle megakrachten van zich af. Weg met die hoge prestatielat! Deze vier willen alleen nog maar gewóón zijn. Gewone mensen, met normale krachten en normale gedachten. Dat je dan niet altijd de beste bent: heerlijk! Niet alles snapt: fantastisch! Niet alles kunt: super, man!

Maar deze overgang valt nog niet mee. Als dit viertal hun superheldendom laagje voor laagje afpelt, ontdekken ze waarom jezelf zijn zo moeilijk is. Niet meer sterk als staal zijn, is fijn. Maar een jampotje niet open krijgen, dat is toch een beetje gênant. En falen? Doodeng! Moet je een held zijn om geen held te zijn? Maar dan ben je dus toch een held?! Ingewikkeld, zelfs voor een gewone held.

voorstellingsinfo
Website
Website
Concept & Regie
Lennart Monaster
Idee
Inèz Derksen
Cast
Folmer Overdiep, Gijs Nollen, Kiki van Aubel & Aafke Buringh
Kostuums
Liesje Knobel
Vormgeving
Douwe Hibma
Dramaturgie
Ludo Costongs
Beeld
Joost Milde & Studio DENK

Deze propvolle en energieke jeugdvoorstelling biedt een tegenwicht aan de prestatiemaatschappij.

Vier onzekere superhelden om te knuffelen

Het Laagland
Het Laagland brengt na ‘Joris & de drakentemmers’ (winnaar Zapp Theaterprijs) deze nieuwe heldenvoorstelling, in een regie van Lennart Monaster (Bezoek voor Beer, De Kleine Cowboy), voor alle helden van 8 tot 108.
Eerder was Het Laagland al in ons theater te zien met de voorstellingen Bezoek voor Beer 4+ en Expeditie Peter Pan 8+.

Nationaal Theaterweekend
Tijdens het Nationaal Theaterweekend op 25, 26 en 27 januari 2019 vieren we theater! Dat doen we met verrassende voorstellingen voor €10,- en veel gratis randprogramma. Kom je ook genieten van alles wat het theater te bieden heeft?Foto's: Joost Milde

terug naar boven