Het Laagland

Herfststukjes: Een Ruimtereis 4+

In deze verbluffende ‘houtje-touwtje kleuter-sciencefiction’ gaan twee fantasievolle geesten dapper het avontuur van de nacht aan.

In ‘2021: Een Ruimtereis’ laten twee astronautjes in spé hun fantasie sneller reizen dan het licht. De één vol hoop, de ander met knikkende knieën. De slaapkamer ontpopt zich tot een spectaculair lanceringsplatform. Voor iedereen die nog weet óf juist vergeten is hoeveel durf ervoor nodig is om in slaap te vallen, in het donker te stappen en niet te weten wat gaat komen.

Met gewichtloze dromen, buitenaardse humor en live gemaakte geluidseffecten laat deze ode aan verbeeldingskracht, moed én de film ‘2001: A Space Odyssey’ niemand onberoerd.

Eerder was Het Laagland al te zien in onze zaal met de voorstellingen ‘Expeditie Peter Pan 8+’ en ‘Bezoek voor Beer 4+’.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website
Regie & concept
Lennart Monaster
Spel
Joris Erwich & Kyra Bououargane
Tekst
Sanne Schumacher & Lennart Monaster
Decor
Douwe Hibma

Het Laagland
Het Laagland is dé jeugdtheatervoorziening van Limburg die een breed publiek verrijkt met eigenzinnig kwaliteitstheater dat kinderen serieus neemt, jongeren prikkelt en volwassenen ontroert. Met herkenbare verhalen die gaan over de complexiteit van (op)groeien en je eigen plek in de wereld innemen, spreken ze hun publiek aan op hun verbeelding en inlevingsvermogen.


terug naar boven