Het Laagland / Sally Dansgezelschap Maastricht

Herfststukjes: Vreemde Eend 4+

Een actueel sprookje met een speelse mix van spetterende dans, zang en spel.

“Goeiemorgen Buur, Goeiemorgen Buuf!”

Alles is netjes, rustig en onder controle in de straat van Buuf en Buur. Totdat er een nieuweling naast hen komt wonen. Met de komst van deze vreemde eend wordt de straat op zijn kop gezet en de buurt getest. Staan zij open voor deze nieuweling? Is er wel plek op het picknick-kleed voor een derde persoon? En wie is hier nu eigenlijk de vreemde eend?

Een actueel sprookje met een speelse mix van spetterende dans, zang en spel. Ruim 10 jaar na de eerste versie van Sally, krijgt deze ‘Vreemde Eend’ nu een compleet nieuw verendek. Voor alle vreemde eendjes, tweetjes en álle anderen van 4 tot 104 jaar.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website
Website
Choreografie
Stefan Ernst
Theaterregie
Inèz Derksen
Muziek
Stefan Ernst
Spel & Dans
Patrizio Bucci, Aafke Buringh & Gijs Nollen
Vormgeving
Janco van Barneveld
Kostuums
Mieke Kockelkorn

Fotograaf: Tycho Merijn

terug naar boven