Locatie in Leidsche Rijn

Het Nieuw Utrechts Toneel

Nooit meer werken

Het NUT duikt in de digitalisering en robotisering in het dagelijks werk. Zijn robots dé oplossing voor een verstoorde werk/privé balans?

Acteurs Greg Nottrot en Floor Leene liggen aan de rand van een zwembad te nippen van hun cocktails. Ze hoeven niet meer te werken want ze zijn vervangen door twee robots. Robot G1 en robot F1 spelen de voorstelling. Heerlijk!

Gefascineerd door de toenemende automatisering, digitalisering en robotisering in het dagelijks werk van heel veel mensen, verdiept het NUT zich in de effecten hiervan. Zijn robots dé oplossing voor een verstoorde werk/privé balans? ‘Nooit meer werken’ laat de uiterste consequentie zien van het idee dat technologie ons werk overneemt.

Een heerlijke zomeravond in de openlucht! Theater, driegangendiner en goed gezelschap. Smeer je goed in, pak je zonnebril en ontspan. Deze zomer gaan we Nooit meer werken…

voorstellingsinfo
Website
Concept, tekst en spel
Greg Nottrot en Floor Leene
Regie
Roeland Hofman
Vormgeving, robots en meer
Thierry Wilders
In samenwerking met
FNV, Jonge Honden, Berlijnplein Utrecht
Met dank aan
Fonds Podiumkunsten, Gemeente Utrecht
Locatie
Locatie in Leidsche Rijn

Het NUT & Podium Hoge Woerd theater-superkrachten in Utrecht Leidsche Rijn
‘Verbeter de wereld, begin bij je buurt’: onder dat motto zetten Podium Hoge Woerd en het NUT zich samen in voor theater voor iedereen. Sinds het najaar van 2020 werken we met elkaar aan het leren kennen en betrekken van bewoners uit Utrecht Leidsche Rijn die niet of nauwelijks nog naar theater gaan. Als twee nieuwsgierige theaterbrengers van dit stadsdeel dragen we er samen zorg voor dat we een diverse en inclusieve dwarsdoorsnede van de wijk bereiken en betrekken bij al het moois dat we te bieden hebben. Dit is mogelijk met steun van het Fonds Podiumkunsten.


terug naar boven