do 01 januari

Het NUT

HOOG 7+

Een jeugdvoorstelling over ambitie: over ouders die het beste voor hun kinderen willen en kinderen die aan alle verwachtingen proberen te voldoen.

Hoog vertelt het verhaal van een jongen (Hoog) uit een ambitieus gezin. Met een beroemd architect als vader, een moeder die taarten proeft op TV, tweelingzussen die medailles winnen met synchroonzwemmen, een zus die mee doet aan The Voice en een broertje dat vioolconcerten geeft, kan iedereen in het gezin iets bijzonders. Iedereen, behalve Hoog.

Gedreven door de gedachte dat je pas iets bent als je iets kan, start hij een zoektocht naar dat wat hem uitzonderlijk maakt. Hierbij wordt hij geholpen door Icarus, een imaginair vriendje met gesmolten vleugels. “Volg mij maar. Ik ga er voor zorgen dat de mensen weten wie je bent. Ik zal je laten vliegen.”

Na VONK! (op het binnenterrein van Castellum Hoge Woerd) is HOOG de tweede familievoorstelling van het NUT op een unieke locatie in Leidsche Rijn: het dak van Pathé CineMec Utrecht. Spannend theater met onbeperkt pannenkoeken en limonade voor jong én oud!

Let op: de kaartverkoop van deze voorstelling gaat ook via Het NUT. Als onze kaarten zijn uitverkocht, check dan www.nieuwutrechtstoneel.nl

voorstellingsinfo
Website
Locatie
Op het dak van Pathé CineMec Utrecht
Foto's: Paul Hoes

terug naar boven