do 01 januari

Het Zuidelijk Toneel

Bejaarden en Begeerte

Een bijzondere en humoristische voorstelling over liefde op latere leeftijd, twijfels en aarzelingen van vroeger en gemis en verlangens van vandaag.

In 2008 ontstond het plan, in 2009 was de première, sindsdien speelde 'Bejaarden & Begeerte' door heel Nederland en Vlaanderen en bereikte zo’n 25.000 ouderen én hun (klein)kinderen.  Een decennium en ruim 250 voorstellingen later vinden theatermakers Lucas De Man (1982) en Oscar Kocken (1983) het - met pijn in het hart- tijd voor een slottournee.

Dé voorstelling over liefde op latere leeftijd, geheime verlangens en eeuwige taboes stopt. Waarom? Simpel: de makers zijn te oud geworden en de bejaarden te jong.

Kocken en De Man en hun zangeres (70+) pakken nog één keer uit met een flink offensief. Met humor, respect en de boodschap: heb lief en lééf! Opdat alle ouderen die de voorstelling vooralsnog niet zagen nog één keer het podium krijgen om hún verhaal te vertellen.

Let op: we hanteren een streng deurbeleid. De voorstelling is verboden voor 65-minners. Of nou vooruit dan: onder begeleiding van een 65-plusser zijn ze welkom.

 

 

voorstellingsinfo
Website
Concept en spel
Lucas De Man en Oscar Kocken
Toneelbeeld
Jasper Rijsdijk
Locatie
Podium Hoge Woerd

Het leukste uitje in jaren!

dhr. Wright (80 jaar)

terug naar boven