zo 24 april

HNTJong

Supernormaal 5+

Billy en Moos zijn supernormaal. Ze zien er supernormaal uit, zingen supernormale liedjes en hebben een supernormale familie. Tenminste… wat is eigenlijk normaal? Zijn papa en mama normaal? De buren? Die mevrouw op televisie? Soms is buiten de lijntjes kleuren juist het allerleukste wat er is. Geïnspireerd op het poëzieprentenboek ’Wij zijn bijzonder, misschien zijn wij een wonder’ van Ted van Lieshout.

Billy en Moos belanden in een wereld vol fantastische figuren die afwijken van de norm. Ze ontmoeten een spook dat schrikt van zijn eigen schaduw en drie jongens die in hun tutu’s de sterren van de hemel dansen. Ze komen erachter dat bijzonder zijn helemaal geen straf is. Sterker nog, dat anders zijn misschien wel een superpower is.

HNTjong was eerder bij ons te zien met de voorstelling ‘Tori’ 6+.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 5 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Regie
Loek de Bakker
Cast
Roben Mitchell, Billy de Walle, Moos de Walle
Muziek
Moos de Walle

HNTjong
HNTjong neemt een unieke positie in binnen het Nederlandse theaterlandschap. Als jeugdtheatergezelschap binnen een ‘volwassen’ theaterproducent mét een stevige en slagvaardige afdeling educatie, kan HNTjong producties en projecten realiseren op een schaal die voor weinig jeugdtheatergezelschappen is weggelegd. Onder artistieke leiding van Noël Fischer vinden de voorstellingen een steeds groter publiek. Ze maken voorstellingen met actuele thema’s, verteld in een hedendaagse, beeldende, muzikale, fysieke theaterstijl.


terug naar boven