HNTjong

Herfststukjes: Tori 6+

Let op: Vanwege een blessure van één van de acteurs is deze voorstelling helaas afgelast. Heeft u tickets? U wordt via e-mail geïnformeerd.


Bloedstollend avontuur waarin theater samenkomt met animatie en live DJ beats.

‘Tori’ is een bloedstollend avontuur over de moedige mensenkinderen Cel, Bones en Zi. Hun vader, de reuzenschildpad Jean-Michel, is een echte ‘tori-man’, een verhalenverteller. Als hij vertelt valt de hele wereld stil om te komen luisteren. Ineens rijdt een geblindeerde limo dwars door het verhaal. Het is Vos, die akelige plannen heeft met Jean-Michel. Cel, Bones en Zi gaan op pad om hun vader te helpen.

Gewapend met een potloodzwaard waarmee je tekeningen levend maakt, een ijzersterk Colossusschild waarmee je onkwetsbaar bent en een raadselachtige tijgerklauw die je de kracht van honderd tijgers geeft. Zijn ze tegen de handlangers van de kwaadaardige Vos opgewassen?

‘Tori’ is een spannende voorstelling waarin theater samenkomt met animatie en live DJ beats gebaseerd op het bekroonde boek van Brian Elstak.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website
Regisseur
Marjorie Boston
Tekst
Brian Elstak

Foto's: Bowie Verschuuren

Brian Elstak
Het werk van beeldend kunstenaar Brian Elstak was te zien in het Stedelijk Museum, siert op albumcovers en hij werkte mee aan videoclips van internationaal bekende hiphopartiesten. Elstak won in 2018 de Zilveren Penseel voor ‘Tori’. Schrijver Maarten van Hinte en regisseur Marjorie Boston maken van Elstak’s ‘Tori’ nu een voorstelling.

Luister het nummer ‘Superkracht’ op Spotify

Foto's: Bowie Verschuuren

terug naar boven