do 20 februari

Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam

DansDonderdag: Talent On The Move 2020

Ontdek het danstalent van de toekomst in een uitdagend programma vol hoogtepunten, nieuw werk en bestaand repertoire van opkomende én internationale topchoreografen.

Holland Dance Festival biedt een landelijk podium aan het spraakmakende danstalent van Codarts Rotterdam, de hotspot voor hedendaagse dans. Talent On The Move toont gevarieerde choreografieën van gerenommeerde en opkomende choreografen, uitgevoerd door de aanstormende danstalenten van Codarts Rotterdam.

Het nieuwe programma vormt een kennismaking met het veelzijdige palet van de eigentijdse dans: van solo’s en duetten tot ensemblewerken en van bestaand repertoire tot werk dat speciaal voor de dansers is gecreëerd. Talent On The Move is een aanstekelijke show op hoog niveau, waarin de passie en energie van het podium spat: ieder jaar weer, ieder jaar anders, al meer dan tien jaar.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Cast
Danstalenten van Codarts Rotterdam
Locatie
Podium Hoge Woerd
Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam - Podium Hoge Woerd - Foto: Guido Bosua
Foto: Guido Bosua

DansDonderdag
Elke maand geniet je bij ons van prachtige dans op donderdag, met voorafgaand speciale introductieprogramma’s. Voor het tweede jaar op rij verzorgt Lisa Reinheimer, dansjournalist en danswetenschapper, per voorstelling een korte, passende introductie, die extra of unieke inzichten in het werk van de choreografen van de avond biedt.

De inleidingen vinden plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. Voor de inleiding halen we je om 19.25 uur op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.


terug naar boven