Home Made Productions

try-out

Sven is een tiener met een wagonlading aan problemen en probeert aan de werkelijkheid te ontsnappen.

Sven is een tiener met een wagonlading aan problemen. Zijn vader drinkt. En als hij dronken is, laat hij Sven alle hoeken van de kamer zien. In alles wordt Svens broertje Lennart voorgetrokken. En zijn moeder zegt er niets van. Om aan die werkelijkheid te ontsnappen, maakt hij in zijn hoofd speelfilms. En zijn grote liefde Roosmarijn speelt daar altijd de hoofdrol in.
Net als Sven draagt Roosmarijn een geheim met zich mee. Haar wiskundeleraar Bob kan niet met zijn vingers van haar afblijven. De jongen en het meisje zoeken hun toevlucht tot elkaar, maar durven niet te praten over wat hen achtervolgt. Toch moet die waarheid boven komen drijven…

Razend is een musical voor jongeren naar het boek van Carry Slee.

voorstellingsinfo
Website
Tekst en regie
Dick van den Heuvel
Muziek
Jeroen Sleyfer
Sven
Jochem Smit
Moeder
Renée de Gruijl
Vader
Bart Sietsema
Roosmarijn
Rose-Anne van Elswijk
Lennart
Martijn Noort
Lotte
Ellis Broeksteeg
Locatie

Speel mee in Razend

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud en heb je altijd al op het toneel willen dansen voor een volle zaal met publiek? Voor de jeugdmusical Razend, van de makers van de musicals Afblijven en Spijt, zijn we op zoek naar jongens en meiden tussen de 12 en 18 jaar oud die willen meedansen aan het eind van de voorstelling!

Wat moet je hiervoor doen?
Meld je aan via www.razendmusical.nl. Let op! Het is belangrijk dat je dit uiterlijk 3 dagen voor de voorstelling doet. Leer de dans, kom naar het theater, geniet van de voorstelling en aan het einde mag je laten zien wat je in huis hebt!

Foto: Andy Doornhein

terug naar boven