do 12 november

ICK Amsterdam: Emio Greco en Pieter C. Scholten

DansDonderdag: Sweet like a chocolate

Word verleid door een intiem dansspektakel bij ‘Sweet like a chocolat’, met een vleugje Beethoven en beland in een heerlijke roes van extase en twijfel.

Een vrouw danst met haar schaduwen, alter ego, metgezel en voyeur. Het volgt haar, begeleidt haar, danst en vecht met haar. De figuur rond haar kan echt zijn, maar ook een wezen uit haar fantasie. De danseres gaat door verschillende fases en stemmingen in de zoektocht naar haar eigen ik, terwijl ze van alle kanten bekeken wordt.

De danseres gaat door verschillende fases en stemmingen in de zoektocht naar haar eigen ik, terwijl ze van alle kanten bekeken wordt. Wat zegt dit over hoe vrouwen gezien (mogen) worden? Balancerend tussen liefde, vertrouwen, vrouwelijke seksualiteit en geweld legt ‘Sweet like a chocolate’ existentiële vragen bloot.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Concept & Choreografie
Emio Greco en Pieter C. Scholten
Dansers
Victor Callens & Maria Ribas
Kostuums
Clifford Portier
Licht
Henk Danner
Locatie
Podium Hoge Woerd

DansDonderdag
Elke maand geniet je bij ons van prachtige dans op donderdag, met voorafgaand speciale introductieprogramma’s. De inleidingen vinden plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. Voor de inleiding halen we je om 19.25 uur op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

Schitterend dansduet roept ongemakkelijke vragen op.

Prachtig ambigue dans over seks, verleiding en geweld.


terug naar boven