do 27 mei

ICK Amsterdam: Emio Greco en Pieter C. Scholten

DansDonderdag: Sweet like a chocolate

Let op: We moeten nog even volhouden. Tot en met in ieder geval 25 mei blijven de deuren van ons theater gesloten vanwege de corona-maatregelen. Deze voorstelling is daarom afgelast.
Heeft u tickets? U krijgt zo snel mogelijk bericht van ons via e-mail.


 

Word verleid door een intiem dansspektakel bij ‘Sweet like a chocolat’, met een vleugje Beethoven en beland in een heerlijke roes van extase en twijfel.

Een vrouw danst met haar schaduwen, alter ego, metgezel en voyeur. Het volgt haar, begeleidt haar, danst en vecht met haar. De figuur rond haar kan echt zijn, maar ook een wezen uit haar fantasie. De danseres gaat door verschillende fases en stemmingen in de zoektocht naar haar eigen ik, terwijl ze van alle kanten bekeken wordt.

De danseres gaat door verschillende fases en stemmingen in de zoektocht naar haar eigen ik, terwijl ze van alle kanten bekeken wordt. Wat zegt dit over hoe vrouwen gezien (mogen) worden? Balancerend tussen liefde, vertrouwen, vrouwelijke seksualiteit en geweld legt ‘Sweet like a chocolate’ existentiële vragen bloot.

Tickets & data
  • do 27 mei
    20.30u
    afgelast
voorstellingsinfo
Website
Concept & Choreografie
Emio Greco en Pieter C. Scholten
Dansers
Victor Callens & Maria Ribas
Kostuums
Clifford Portier
Licht
Henk Danner
Locatie
Podium Hoge Woerd - theaterzaal

DansDonderdag
Elke maand geniet je bij ons van prachtige dans op donderdag, met voorafgaand speciale inleidingen door artistiek leider (SHIFFT) en choreograaf Jasper van Luijk. De inleiding vindt plaats in onze foyer. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. De inleiding wordt gehouden voorafgaand aan de voorstelling om 19.30u. Voor de inleiding halen we je 5 minuten voor aanvang op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

Jasper van Luijk stelt zich alvast voor in deze video:

Schitterend dansduet roept ongemakkelijke vragen op.

Prachtig ambigue dans over seks, verleiding en geweld.

Spannend spel met mysterieuze schim.


terug naar boven