Inleiding Dansdonderdag

Elke maand geniet je bij ons van prachtige dans op donderdag, met voorafgaand speciale introductieprogramma's. Op onze uitnodiging verzorgt Lisa Reinheimer, dansjournalist en danswetenschapper, per voorstelling een korte, passende introductie, die extra of unieke inzichten in het werk van de choreografen van de avond biedt.

Lisa Reinheimer gaat in gesprek met Peggy Olislaegers, een internationaal gerenommeerd dramaturg. Zij was als dramaturg bij 'Rebound'  betrokken. Samen gaan ze in gesprek over haar werk met Alida Dors, over de bronnen die Alida gebruikt en hoe Alida een van de weinige vrouwen binnen de hiphop is.

De inleidingen zijn gratis te bezoeken, maar we vragen u een kaartje te reserveren via de knop Tickets. Voor de inleiding wordt u om 19.25 uur opgehaald bij de balie van Castellum Hoge Woerd.
Toegangskaarten voor Rebound van Backbone / Alida Dors zijn hier te koop.

Backbone / Alida Dors - Rebound
Rebound is een rauwe en meeslepende voorstelling waarin machtsverhoudingen, verlangens en geheimen voorbij komen. Dansers ontwikkelen breekbaar, strijdbaar en gepassioneerd hun eigen verhaal, waarin ze geconfronteerd worden met zelf opgelegde en sociale structuren.

voorstellingsinfo

terug naar boven