do 01 januari

Inleiding Dansdonderdag

Elke maand geniet je bij ons van prachtige dans op donderdag, met voorafgaand speciale introductieprogramma's. Op onze uitnodiging verzorgt Lisa Reinheimer, dansjournalist en danswetenschapper, per voorstelling een korte, passende introductie, die extra of unieke inzichten in het werk van de choreografen van de avond biedt.

Deze laatste DansDonderdag van dit seizoen gaat Lisa Reinheimer in gesprek met Justa ter Haar, artistiek assistent en huisdramaturg van Nicole Beutler. Wat hebben een paringsdans van exotische vogels en een hofdans uit 1650 met elkaar gemeen? Aan de hand van beeldmateriaal geeft Justa ons meer inzicht in de werkwijze van Nicole.

De inleidingen zijn gratis te bezoeken, maar we vragen u een kaartje te reserveren via de knop Tickets. Voor de inleiding wordt u om 19.25 uur opgehaald bij de balie van Castellum Hoge Woerd.
Toegangskaarten voor 4: Still Life van Nicole Beutler zijn hier te koop.

Nicole Beutler - 4: Still Life
Nicole Beutler duikt in de geschiedenis van het dansduet tussen man en vrouw. Van de barokke hofdans via Lindy Hop naar de postmoderne dans. Gecombineerd met de strenge geometrie van het Bauhaus: cirkels, vierkanten en driehoeken.

voorstellingsinfo
Locatie
Podium Hoge Woerd

terug naar boven