do 01 januari

Inleiding Dansdonderdag

Vanavond krijgt u de kans om voorafgaand op de voorstelling HOWL een inleiding te bezoeken door dansrecensent Moos van den Broek. Tijdens de inleiding krijgt u extra, unieke inzichten op het werk van de choreografen en de voorstelling van de avond. De inleiding vindt plaats op het platform voor de theaterzaal op de 1e verdieping. U wordt om 19.25 uur opgehaald bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

De inleidingen zijn gratis te bezoeken, maar we vragen u een kaartje te reserveren via de knop Tickets. Toegangskaarten voor HOWL van Amos Ben-Tal / OFFprojects & Spinvis zijn hier te koop.

HOWL van Amos Ben-Tal / OFFprojects & Spinvis
Choreograaf Amos Ben-Tal, zijn collectief OFFprojects en de prijswinnende dichter en muzikant Spinvis maken samen een mix van een talkshow, een dansvoorstelling en concert in één.

voorstellingsinfo
Inleiding
Moos van den Broek
Locatie

Moos van den Broek
Moos van den Broek is dramaturg, programmeur en journalist. Programmeur was ze met veel plezier o.a. bij Theater Frascati en Huis & Festival a/d Werf. Als dramaturg werkt ze voor en met vele (inter)nationale huizen, festivals en onafhankelijke kunstenaars en als recensent schrijft ze o.a. voor Theatermaker.nl over dans en performance. Moos van den Broek verzorgt regelmatig inleidingen, nagesprekken en debatten.


terug naar boven