Inleiding Dansdonderdag

Vanavond krijgt u de kans om voorafgaand op de voorstelling TETRIS Mon Amour een inleiding te bezoeken door dansrecensent Moos van den Broek. Tijdens de inleiding krijgt u extra, unieke inzichten op het werk van de choreografen en de voorstelling van de avond. De inleiding vindt plaats in de studio op de begane grond. U wordt om 19.25 uur opgehaald bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

De inleidingen zijn gratis te bezoeken, maar we vragen u een kaartje te reserveren via de knop Tickets. Toegangskaarten voor TETRIS Mon Amour van Club Guy & Roni en Slagwerk Den Haag zijn hier te koop.

TETRIS Mon Amour van Club Guy & Roni en Slagwerk Den Haag
De prijswinnende dansers van Club Guy & Roni en de musici van Slagwerk Den Haag verliezen zich in het spel. In een race tegen de tijd en de oneindige stroom van dingen die op je af komen.

voorstellingsinfo
Inleiding
Moos van den Broek
Locatie

Moos van den Broek
Moos van den Broek is dramaturg, programmeur en journalist. Programmeur was ze met veel plezier o.a. bij Theater Frascati en Huis & Festival a/d Werf. Als dramaturg werkt ze voor en met vele (inter)nationale huizen, festivals en onafhankelijke kunstenaars en als recensent schrijft ze o.a. voor Theatermaker.nl over dans en performance. Moos van den Broek verzorgt regelmatig inleidingen, nagesprekken en debatten.


terug naar boven