Inleiding Dansdonderdag

Vanavond krijgt u de kans om voorafgaand op de voorstelling Speak van Backbone / Alida Dors en Silbersee een inleiding te bezoeken door dansrecensent Moos van den Broek. Tijdens de inleiding krijgt u extra, unieke inzichten op het werk van de choreografen en de voorstelling van de avond. De inleiding vindt plaats in de studio op de begane grond. U wordt om 19.25 uur opgehaald bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

De inleidingen zijn gratis te bezoeken, maar we vragen u een kaartje te reserveren via de knop Tickets. Toegangskaarten voor Speak van Backbone / Alida Dors en Silbersee zijn hier te koop.

Speak van Backbone / Alida Dors en Silbersee
Een mix van urban dans, muziektheater en opera over het vervagen van morele waarden, geïnspireerd door het populisme, het fanatisme en de graaicultuur.

voorstellingsinfo
Inleiding
Moos van den Broek
Locatie

Moos van den Broek
Moos van den Broek is dramaturg, programmeur en journalist. Programmeur was ze met veel plezier o.a. bij Theater Frascati en Huis & Festival a/d Werf. Als dramaturg werkt ze voor en met vele (inter)nationale huizen, festivals en onafhankelijke kunstenaars en als recensent schrijft ze o.a. voor Theatermaker.nl over dans en performance. Moos van den Broek verzorgt regelmatig inleidingen, nagesprekken en debatten.


terug naar boven