Inleiding Dansdonderdag

Vanavond krijgt u de kans om voorafgaand op de voorstelling Talent on the move 2 een inleiding te bezoeken door dansrecensent Moos van den Broek. Tijdens de inleiding krijgt u extra, unieke inzichten op het werk van de choreografen en de voorstelling van de avond. De inleiding vindt plaats in de studio op de begane grond. U wordt om 19.25 uur opgehaald bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

De inleidingen zijn gratis te bezoeken, maar we vragen u een kaartje te reserveren via de knop Tickets. Toegangskaarten voor Talent on the move 2 van Holland Dance Festival & Codarts zijn hier te koop.

Talent on the move 2 van Holland Dance Festival & Codarts
Ontdek het danstalent van de toekomst in een uitdagend programma vol hoogtepunten, nieuw werk en bestaand repertoire van internationale topchoreografen.

voorstellingsinfo
Inleiding
Moos van den Broek
Locatie

Moos van den Broek
Moos van den Broek is dramaturg, programmeur en journalist. Programmeur was ze met veel plezier o.a. bij Theater Frascati en Huis & Festival a/d Werf. Als dramaturg werkt ze voor en met vele (inter)nationale huizen, festivals en onafhankelijke kunstenaars en als recensent schrijft ze o.a. voor Theatermaker.nl over dans en performance. Moos van den Broek verzorgt regelmatig inleidingen, nagesprekken en debatten.


terug naar boven