do 01 januari

Inleiding Dansdonderdag

Vanavond krijgt u de kans om voorafgaand op de voorstelling Gist en Parade Paden van In Motie dans en DC 1 II High een inleiding te bezoeken met interviews met de choreografen. Tijdens de inleiding krijgt u extra, unieke inzichten op het werk van de choreografen en de voorstelling van de avond. De inleiding vindt plaats in de studio op de begane grond. U wordt om 19.25 uur opgehaald bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

De inleidingen zijn gratis te bezoeken, maar we vragen u een kaartje te reserveren via de knop Tickets. Toegangskaarten voor Gist en Parade Paden van In Motie dans en DC 1 II High zijn hier te koop.

Gist en Parade Paden van In Motie dans en DC 1 II High
Een bijzondere dansdonderdag met stukken van twee choreografen uit Leidsche Rijn en Utrecht: Gist van In Motie dans en choreografe Meta Rooding en Parade Paden van DC 1 II High en choreografe Minke Elisa Brands (bekend van Zingende Beelden).

voorstellingsinfo
Inleiding
Estrella Reyes Pinto en Ilona de Jong
Interviews met
Meta Rooding en Minke Elisa Brands
Locatie

Gist – In Motie dans
Ieder mens heeft een eigen manier van communiceren en dat levert ieder karakter een eigen positie in de samenleving op. Verschillende karakters worden tegenover elkaar gezet en zo ontstaan verwarring, onduidelijkheid en conflicten.

Parade Paden – DC 1 II High
In een gigantisch, gelaagd schimmenspel steekt Oma het zebrapad over. In het ritme van de voorbijrijdende auto’s hoort zij muziek en haar gedachten dwalen af naar haar Kleinzoon. Als een eeuwig draaiende carrousel trekt haar leven aan haar voorbij.


terug naar boven