Inleiding Dansdonderdag

Elke maand geniet je bij ons van prachtige dans op donderdag, met voorafgaand speciale introductieprogramma's. Op onze uitnodiging verzorgt Lisa Reinheimer, dansjournalist en danswetenschapper, per voorstelling een korte, passende introductie, die extra of unieke inzichten in het werk van de choreografen van de avond biedt.

De inleidingen zijn gratis te bezoeken, maar we vragen u een kaartje te reserveren via de knop Tickets. Voor de inleiding wordt u om 19.25 uur opgehaald bij de balie van Castellum Hoge Woerd.
Toegangskaarten voor DansClick 20 van Korzo producties zijn hier te koop.

Korzo producties - DansClick 20
Ontmoet de makers in de videoportretten en na afloop bij de Après Danse, waar je met choreografen en dansers kunt napraten.
Antonin Comestaz brengt een nieuw duet, gebaseerd op een frase uit het geprezen ‘Surface Image’. Van Fernando Troya wordt het grimmige ‘Essential Rights’ getoond met drie mannelijke dansers. ‘ENGEL’ van Kim-Jomi Fischer en Marta Alstadsæter is een wisselwerking van dans en circus, met zachte en vloeiende performances rond kracht, balans en verhouding.

voorstellingsinfo

Het programma DansClick bestaat 20 jaar! Ik ga in gesprek met Stacz Wilhem, programmeur en artistiek leider van Korzo productiehuis, over de noodzaak van dit programma toen en nu en welke choreografen hiermee hun eerste stappen in de schouwburg zetten. Daarna kunt u een kleine expositie bekijken ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum.

Lisa Reinheimer over de inleiding

terug naar boven