wo 08 april

Jakop Ahlbom Company

Syzygy

Alle voorstellingen tot en met 1 juni gaan niet door.
Heb je tickets? Dan ontvang je hierover bericht.

Een magische, poëtische reis, een zoektocht naar de essentie van het lichaam in al zijn zuiverheid.

Het menselijk lichaam is het machtigste, maar ook het meest kwetsbare dat we bezitten en het houdt sommigen van ons, vrijwillig of gedwongen, onophoudelijk bezig. Hoe hebben cultuur en media invloed op ons zelfbeeld, en kunnen we omgaan met verandering? Hoe ver kan maakbaarheid gaan, en wat is schoonheid?

In deze voorstelling met vier vrouwelijke performers is het lichaam als instrument weliswaar leidend, maar net als in het andere werk van Ahlbom wordt er een spannend spel gespeeld met surrealisme en transformatie. Deze reis voert ons langs zowel het werkelijke als het onwerkelijke en brengt ons steeds weer tot de vraag: kan je ánders kijken? En zie je je eigen lichaam, en dat van degene naast je, na afloop met een nieuwe blik? Durf los te laten wat je dacht zeker te weten.

Eerder waren de voorstellingen ‘Horror’ en ‘Lebensraum’ van Jakop Ahlbom bij ons te zien voor uitverkochte zalen.

Tickets & data
  • wo 08 apr
    20.00u
    afgelast
voorstellingsinfo
Website
Locatie
Podium Hoge Woerd

Jakop Ahlbom Company
Jakop Ahlbom Company is het mimegezelschap van regisseur Jakop Ahlbom. Het gezelschap maakt fysiek beeldend en eigenzinnig theater met een mix van mime, dans, slapstick, livemuziek, special effects en vervreemdende, poëtische elementen. Met veel succes waren in Podium Hoge Woerd eerder Horror en Lebensraum te zien.


terug naar boven