do 24 februari

Jakop Ahlbom Company

DansDonderdag - Unseen

Een melancholisch liefdesdrama in de unieke poëtische, fysieke en humorvolle stijl van de makers van ‘Lebensraum’, ‘Horror’ en ‘SYZYGY’.

Een melancholisch liefdesdrama van een ongelukkige vrouw die het verleden niet van zich af kan schudden en een gefrustreerde echtgenoot die zich eenzaam voelt. De komst van een stille inbreker zet hun relatie nog meer onder druk. Het doet hen beseffen wat werkelijk van waarde is. De kans op echte liefde wordt pas mogelijk als de inbreker zich helemaal onzichtbaar maakt.

‘Unseen’ is onder meer geïnspireerd op de Koreaanse film ‘Bin Jip’. Het toont Jakop Ahlboms fascinatie voor parallelle werkelijkheden. Net als in het eerdere ‘Lebensraum’ is deze voorstelling fysiek, poëtisch en humorvol.

Jakop Ahlbom Company stond eerder bij Podium Hoge Woerd met de voorstellingen ‘Horror’ en ‘Lebensraum’.

DansDonderdag
Elke maand geniet je bij ons van prachtige dans op donderdag. Voorafgaand aan de voorstelling verzorgen De Dansers een speciale inleiding. De inleidingen vinden plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. Voor de inleiding halen we je om 19.25 uur op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Regie
Jakop Ahlbom
Dramaturgie
Judith Wendel
Spel
Jakop Ahlbom, Reinier Schimmel en Silke Hundertmark
Geluidsontwerp
Wim Conradi
Decorontwerp
Douwe Hipma en Marlies Schot
Lichtontwerp: Yuri Schreuders
Kostuumontwerp
Esmée Thomassen

En als je denkt dat de wervelende choreografie tot zijn ultieme crescendo is gekomen, volgt er een nieuwe verrassing. Lebensraum blijft tot de laatste minuut volkomen onverwacht.

NRC Handelsblad over 'Lebensraum'

Jakop Ahlbom Company
Jakop Ahlbom Company maakt fysiek beeldend theater dat uniek is in zijn soort. Ze geloven in de kracht van verbeelding. Om hun publiek in onbekende werelden te laten betreden creëren ze in hun voorstellingen een magisch universum, met een mix van mime, slapstick, dans, muziek, illusionisme en special effects. Jakop Ahlbom Company behoort tot de top van internationaal reizende theatergezelschappen.


terug naar boven