do 01 januari

Jan Beuving

Rotatie

Neerlands Hoop winnaar Jan Beuving geeft een wiskundige draai aan de dingen. Maar alles is volstrekt nozel, navolgbaar en benullig.

Een rotatie is een wiskundige draai. En dat is precies wat Jan Beuving doet: hij geeft een wiskundige draai aan de dingen. Hij telt dus zijn passen en past op zijn tellen. Hij staat ronduit vierkant achter zijn woorden, lijnrecht tegenover wat krom is en denkt over veel vlakken diep na. De taal maakt pirouettes in zijn liedjes. De logica tolt in zijn zinnen. Of u duizelig wordt? Dat is niet de bedoeling. Alles is volstrekt nozel, navolgbaar en benullig. Maar een reispilletje kan nooit kwaad.

Heeft hij een nieuw ruitjesoverhemd? Zit Tom Dicke weer achter de vleugel? Draagt hij een balletpakje? Heeft hij er geen zin in? Ja2 + Nee2!

Jan Beuving won voor zijn programma 'Raaklijn' de Neerlands Hoop, de prijs voor de cabaretier met het grootste toekomstperspectief.
Op vrijdag 12 april speelt hij ‘Leuker kunnen we het niet maken’ met Patrick Nederkoorn.

voorstellingsinfo
Website
 
Tekst en spel
Jan Beuving
Muziek
Tom Dicke
Locatie
Podium Hoge Woerd

Van talent met een Neerlands Hoop op zak naar cabaretier die er helemaal bijhoort.

Met wiskundige begrippen probeert Jan Beuving in zijn ijzersterke nieuwe show Rotatie greep te krijgen op de wereld. Hij is origineel, grappig en ontroerend.

Foto´s: Jaap Reedijk

terug naar boven