do 01 januari

Jan Rot

In dit speciale vakantieoptreden doet Jan Rot een greep uit het mooiste materiaal en brengt hij het vakantiegevoel naar ons openluchttheater.

In dit speciale vakantieoptreden doet Jan Rot een greep uit het mooiste materiaal en brengt hij het vakantiegevoel naar ons openluchttheater. Van zijn winnende Annie MG Schmidtprijslied tot vertaalde wereldhits uit de jaren ’70 en ’80, en zeker ook een aantal liedjes van zijn nieuwe Vakantiealbum met krakers als 'Rasta voor een week' (Dreadlock Holiday), ‘Dommerikkie' (Borriquito) en ‘Zomersyndroom' (Summertime Blues).

“Per dag 10 teksten lezen van Jan Rot en je bent maanden gelukkig,” schreef de Volkskrant over Jans bundel #stopdetijd, met bijna 700 eigen liedjes en popvertalingen voor hemzelf en anderen door de jaren heen. Nog mooier is het om hem live te horen!

De openluchtvoorstellingen tijdens de Zomerse Zondagen zijn gratis toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Neem bij de voorstellingen en concerten plaats in het gras of breng een tuinstoel of picknick kleedje mee. 

voorstellingsinfo
Website
Locatie

terug naar boven