Jeangu Macrooy

Horizon

Dit is een inhaalvoorstelling vanwege de afgelaste voorstellingen in het vorige seizoen. Omdat het om een inhaalvoorstelling gaat, kan het zijn dat de voorstelling al is uitverkocht.

Met zijn lovend ontvangen tweede album ‘Horizon’ duikt onze Nederlandse Eurovisiesongfestival deelnemer Jeangu met zijn band het theater in.

De carrière van Jeangu Macrooy was tot nu toe al een flinke rollercoaster. Hij schitterde als Judas in ‘The Passion’, zijn debuutalbum ‘High On You’ werd genomineerd voor een Edison Pop ‘Beste Album’ en hij speelde vele festivals plat, waaronder Lowlands, North Sea Jazz en Noorderslag.
Op zijn lovend ontvangen tweede album ‘Horizon’ presenteert Jeangu zichzelf en vertelt met zijn band en muziek zijn verhaal: niet bang om  in de spiegel te kijken, gedreven door nieuwsgierigheid en vol levenslust. In zijn eerste theatertour wordt zijn verhaal gedragen door zijn band en zijn muziek met één doel: zijn een verhaal vertellen op een zo eerlijk mogelijke manier. Jeangu Macrooy neemt namens Nederland deel aan het Eurovisie Songfestival in mei 2021.

voorstellingsinfo
Website
Locatie
Podium Hoge Woerd

terug naar boven