do 25 oktober

Job Raaijmakers / STIP Producties

Herfststukjes: Geeft Niks 5+

Droogkomisch muziektheater vol plotselinge ongelukjes.

“Oeps!” klinkt er. Iedereen schiet meteen in actie als er iets mis gaat. “Geeft niks! Kan gebeuren!” Alles wordt zo snel mogelijk opgelost alsof er niks gebeurd is, maar eigenlijk is er wel wat aan de hand: het is soms superirritant als de dingen niet gaan zoals je wilt.

In Geeft Niks probeert een broekplasser het droog te houden en zijn omgeving probeert daarbij te helpen. Ze gaan de strijd aan met ongewenste ongelukjes. En hoe meer iedereen zich er mee bemoeit, hoe meer het mis gaat. Uiteindelijk loopt in deze voorstelling alles in de soep, maar die soep blijkt verrassend lekker! Hoe ga je eigenlijk om met tegenslagen? Kun je accepteren dat iets niet perfect is en misschien ook nooit gaat worden?

Een frisse, vrolijke voorstelling met opzwepende livemuziek, ontroerende slapstick en rake dialogen over plotselinge ongelukjes en hoe je daarmee om gaat.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Regie
Sanne Nouws
Tekst
Marianne Kuijper en Job Raaijmakers
Spel
Marianne Kuijper, Dionisio Matias, Job Raaijmakers
Live muziek
Klaas van Donkersgoed
Locatie
Podium Hoge Woerd

Maak plaats voor de Maakplaats!
Cultuur19 organiseert De Maakplaats, een creatief lab voor kinderen. In De Maakplaats zetten we de tijd even stil, zodat je alle tijd hebt om iets moois te maken. Om je heen vind je spannende materialen, die schreeuwen om een nieuwe vorm of verhaal. En weet je even niet meer hoe je verder moet, vraag het een van onze Maakplaatskunstenaars. Zij helpen je zo weer op weg. Wat ga jij maken?

Tijdstip: een half uur vooraf en een uurtje na de voorstelling
Locatie: in de foyer
Deelname is gratis


terug naar boven