Johan Goossens

Vlam

Onweerstaanbaar grappig en muzikaal cabaret door docent en cabaretier Johan Goossens.

Het vuur van de liefde, de passie, en natuurlijk: seks. Daarover gaat de nieuwe show van Johan Goossens. En waar je het over seks hebt, heb je het natuurlijk over schaamte. Daarom deed hij zijn eerste try-outs in Engeland, waar hij niemand kent. Toen een paar voorzichtige avonden in Amsterdam. Maar de reacties waren zo unaniem lovend dat hij niet meer terug kan. Hij vindt het ook belangrijk: ‘Seks is een lastig onderwerp, waar eigenlijk niemand eerlijk over durft te praten. Dat ga ik wel proberen.’

Persoonlijk en kwetsbaar. Over seks en over schaamte. Over man- vrouw verhoudingen. Over homo’s en hetero’s en je plek in de maatschappij. En natuurlijk over de liefde. Vol vieze verhalen en mooie liedjes. Met pianist Eelco Menkveld.

voorstellingsinfo
Website
Speler
Johan Goossens
Piano
Eelco Menkveld
Locatie
Podium Hoge Woerd

Het is Goossens gelukt om exact de juiste toon aan te slaan: een mooie mengeling van schaamteloosheid, warmte en ironie.

Anderhalf uur ijzersterk cabaret

NRC Handelsblad
Foto's: Anne van Zantwijk

Johan Goossens
Johan Goossens is cabaretier en schrijver. Hij publiceerde twee columnbundels, onder andere over zijn werk als docent op een ROC. In 2013 werd hij genomineerd voor de Neerlands Hoop, de prijs voor de meest veelbelovende cabaretier. Sindsdien ontvangt hij lovende recensies voor zijn cabaretprogramma’s. De voorstelling Vlam is persoonlijk, onweerstaanbaar grappig en zit vol rake observaties en prachtige liedjes.


terug naar boven