Joost Spijkers en band

Hotel Spijkers

Laat je meenemen door de vrolijke en melancholieke energie van Joost Spijkers en wees van harte welkom in zijn Hotel Spijkers.

Puttend uit zijn eigen leven, voert Joost je als een moderne sjamaan door het landschap van emoties in deze nieuwe avondvullende muziektheatervoorstelling.

Een man komt de lobby van Hotel Spijkers binnen. Hij is overduidelijk aangeschoten en heeft de nodige schrammen en blauwe plekken. Over zijn arm hangt zijn trouwpak. Hij duwt op de hotelbel en wacht tot de nachtportier zich meldt. Hij begluurt de andere hotelgasten; ieder van hen heeft zijn eigen wonderlijke, onthutsende of ontroerende levensgeschiedenis. Een eenmansopera over levenshonger: het verlangen naar samenzijn en hoe het in leven houden van herinneringen vrijheid brengt. Met prachtige teksten van Peer Wittenbols.

Eerder stond Joost Spijkers in onze theaterzaal met ‘Spijkers II’ waarvoor hij een Poelifinario won voor beste voorstelling in de categorie kleinkunst.

voorstellingsinfo
Website
Met
Joost Spijkers, Arend Niks, Stanislav Mitrović, Andreas Suntrop en Arno Bakker
Regie
Titus Tiel Groenestege
Tekst
Peer Wittenbols, Joost Spijkers
Muziek
o.a. Joost Spijkers, Arend Niks, Stanislav Mitrović, Arend Niks en Andreas Suntrop
Choreografie
Iva Lesic

Alle nummers van Spijkers en Wittenbols vertellen een verhaal. Nooit voorspelbaar en door Spijkers met kracht en energie, vurig en gepassioneerd gezongen. Met een prachtstem.


terug naar boven