do 01 januari

Joost Spijkers en band

Spijkers II

Over vriendschap, vriendinnen, liefde, hartstocht, drank en alledaagse dwaasheid. Joost Spijkers - één van de Ashton Brothers - is nog rauwer, eerlijker en ontroerender.

In 2015 maakte Joost Spijkers – één van de Ashton Brothers – zijn debuut als zanger. Samen met zijn 5-koppige band gooide hij meteen hoge ogen en werd genomineerd voor de Annie M.G. Schmidt-prijs met het lied ‘Alle seizoenen’. Nu gaat SPIJKERS verder: nog rauwer, eerlijker en ontroerender brengt hij zijn Nederlandstalige muziek over vriendschap, vriendinnen, liefde, hartstocht, drank en alledaagse dwaasheid.

“Spannende en rauwe teksten zijn het. Het is indrukwekkend te zien hoe Spijkers zich in de muziek lijkt te verliezen. Elk lied speelt hij alsof het een scène is,” schreef de pers over zijn eerste voorstelling. En: “Met gepassioneerde liefde voor alle vrouwen danst hij zich met zijn atletisch lijf in het zweet. Door de indrukwekkende en fysiek sterk aanwezige persoonlijkheid SPIJKERS kun je letterlijk niet om de man heen.”

voorstellingsinfo
Website
Regie
Titus Tiel Groenestege
Met
Joost Spijkers, Arend Niks, Sanne van Delft, Ro Krauss, Cristiaan Saris en Andreas Suntrop
Producent
St. de WereldDansFabriek
Tekst
Peer Wittenbols en Joost Spijkers
Muziek
Arend Niks en Joost Spijkers
Choreografie
Iva Lesic
Tourneeplanning
Senf Theaterpartners
Locatie
Joost Spijkers - SPIJKERS II
Foto: Robbert van den Broek

terug naar boven