wo 08 september

Kasper van der Laan

1 kilo

Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? Kasper legt het u graag uit in zijn debuutvoorstelling ´1 Kilo´. Hij is absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en ongekend grappig.

Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? Kasper van der Laan legt het u graag uit in zijn debuutvoorstelling ´1 Kilo´. Hij is absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en ongekend grappig. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld.

Kasper werd door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent van 2019, hij was de publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018, en is lid van Comedytrain.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Regie
Micha Wertheim

Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.

De Volkskrant

Kasper van der Laan
In 2015 werd Kasper van der Laan lid van Comedytrain. In comedyclub Toomler heeft hij zich ontwikkeld als stand-up comedian en inmiddels is hij een vaste waarde binnen het collectief. Hij schrijft voor Dit Was Het Nieuws en maakte deel uit van het cabaret-team van Spijkers met Koppen. Kasper won de publieksprijs van het BNNVARA Leids Cabaret Festival in 2018 en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2019.


terug naar boven