Kiki Schippers

Meer

Na jaren van dansen op de vulkaan, maakt Kiki de rekening in deze voorstelling. Een piano, een gitaar en een dijk van een stem, wat wil je eigenlijk nog meer?

Leef! Alsof het je laatste dag is, of als het allerlaatste uur. Kiki doet niet anders. Na jaren van dansen op de vulkaan, is het nu tijd om stil te staan bij alles wat zich in de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt. Kiki maakt de rekening op in een voorstelling met een overdaad aan scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Een piano, een gitaar en een dijk van een stem, wat wil je eigenlijk nog meer?

Kiki Schippers bedrijft satire bij ‘Spijkers met Koppen’, schrijft columns voor het AD en ontving naast de Annie M.G. Schmidtprijs al vier nominaties voor het beste theaterlied. Afgelopen tijd was zij te zien in het televisieprogramma ‘De Vooravond’ met een muzikaal commentaar op drie persconferenties en op Prinsjesdag.

Kiki Schippers was eerder bij ons te zien met haar band.

voorstellingsinfo
Website
Regie
Eva Bauknecht

Zingend toont Kiki Schippers haar talenten.

Kiki Schippers
Kiki Schippers is cabaretier en tourt door het land met voorstellingen en stekelige en aanstekelijke bijdrages in de media. Ze werd bijna de Slimste Mens, schreef supersnel liedjes voor o.a. Pauw, M, Opium op Oerol & de Vooravond en werd in 5 jaar tijd 4 keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs, die ze in 2017 ook won met ‘Er Spoelen Mensen Aan’.


terug naar boven