Prentenboekjesfestival: Kira Kool

Dikkie Dik & de taart 2-6jr

Een sfeervolle muziektheatervoorstelling over de bekende ondeugende poes Dikke Dik. Kom je ook meezingen?

Dikkie Dik is vandaag jarig.
Op tafel staat een grote taart.
Dikkie Dik neemt een hapje van de taart.
Wat is dat lekker!
Hij neemt nog een hap en nog één… Dikkie Dik hou op!
Maar Dikkie Dik luistert niet. De taart is op.
Wat moet Dikkie Dik nu doen?

'Dikkie Dik en de taart' is een sfeervolle muziekvoorstelling, waarbij het publiek actief betrokken wordt. Er mag volop meegezongen worden bij de originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling? 
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 2 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website
Spel
Joes Boonen of Kira Kool
Locatie
Podium Hoge Woerd - theaterzaal

Prentenboekjesfestival
Deze voorstelling is onderdeel van het Prentenboekjesfestival. De foyer wordt omgetoverd tot theaterspeeltuin ‘De wereld van Kikker’. Stap letterlijk binnen in de boekjes van Kikker en zijn vrienden. Kook in zijn huis op zijn kachel, schrijf in zijn schriftje, doe zijn sjaal om, bak een taart met Beer en speel eindeloos met alle vrienden in het bos.


terug naar boven