do 01 januari

Kommil Foo

Schoft

Twee bevlogen cabaretiers met een geheel eigen en unieke muziek- en theatertaal, die altijd zorgt voor ontroering, subtiele lach en bezielde songs.

Het is het leven zelf dat een klein geniepig schoftje is... Het slaat, het zalft, het schuurt en het ergst van al: het eindigt. Het blijft de broers Walschaerts voorstelling na voorstelling inspireren: de mens die met moeite recht blijft. Maar struikelt. Die telkens de moed vindt om weer op te staan. Om dan weer te struikelen. Dat dat dan troostend is. En om te lachen, dat zeker!

De broers Raf en Mich zijn twee bevlogen cabaretiers met een geheel eigen en unieke muziek- en theatertaal, die altijd zorgt voor ontroering, subtiele lach en bezielde songs.

Deze succesvoorstelling is nu in reprise nogmaals te zien.

voorstellingsinfo
Website
Met
Raf en Mich Walschaerts
Regie
Ineke Nijssen en Walter Janssens
Decor
Kris Van Oudenhove
Locatie
Podium Hoge Woerd

Toonbeeld van theatrale balanceerkunst.

De broers stralen kracht, klasse en grandeur uit.

Kommil Foo prikkelt de verbeelding.

Foto: Jaap Reedijk

Kommil Foo
De naam Kommil Foo is ontstaan eind jaren tachtig in het studentenmilieu van Gent. De broers Raf en Mich treden regelmatig op in kleine café’s en clubs met een eigenzinnige mix van humor en popmuziek. De cd en voorstelling Plank (1993) zorgt voor een doorbraak: Kommil Foo speelt in twee jaar tijd 250 shows in Vlaanderen en Nederland.
Deze twee bevlogen cabaretiers hebben een geheel eigen en unieke muziek- en theatertaal, die altijd zorgt voor ontroering, subtiele lach en bezielde songs.

Foto's: Jaap Reedijk

terug naar boven