za 30 april

Laura van Dolron

Geen Verhaal

De verhalen die we ons laten vertellen over wie we zijn en wat ons leven is, lijken troost en veiligheid te bieden. Maar zitten ze ons niet in de weg?

Laura van Dolron: “Ik dacht dat mijn kinderen zouden opgroeien met twee verliefde ouders. Dat is niet zo. Dat doet pijn. Maar is het de realiteit die pijn doet? Of is het het verhaal dat ik mezelf vertel? Ik denk het tweede. Ik doe een poging los te komen van het verhaal. Los van wat ik denk dat het MOET zijn, kijken naar wat er IS.’’

Deze keer kijkt Laura voorbij het verhaal, op zoek naar dat was ons bindt in plaats van wat ons scheidt. Een poëtisch theaterconcert over liefde en loslaten. Vooral loslaten, van het verhaal.

Tickets & data
voorstellingsinfo

Laura van Dolron
Laura van Dolron creëerde haar eigen genre: stand-up philosophy. Zij pendelt tussen het theater en de wereld, tussen TL licht en theaterlamp. Het maatschappelijke en het persoonlijke verbindt zij op zo’n manier dat het elkaar versterkt in plaats van tegenspreekt. Muziek is een onderdeel van haar taal, omdat muziek -net als stilte- ruimte maakt voor dat wat woorden overstijgt.


terug naar boven