vr 21 mei

Laura van Dolron i.c.m. Zuidelijk Toneel

Wat we normaal niet horen

Let op: We moeten nog even volhouden. Tot en met in ieder geval 25 mei blijven de deuren van ons theater gesloten vanwege de corona-maatregelen. Deze voorstelling is daarom afgelast.
Heeft u tickets? U krijgt zo snel mogelijk bericht van ons via e-mail.We hebben allemaal een verhaal. Stand-up philosopher Laura van Dolron sprak mensen met verhalen die je normaal niet hoort. Wondermooie, pijnlijke en hoopvolle verhalen. In een tbs-kliniek, hospice en dagopvang en bij de AA. Mensen die moesten roeien met de riemen die ze kregen, mensen die leerden lachen met tegenwind.

"De schreeuwers laten zich wel horen. De mensen die niet de macht of behoefte hebben om zich uit te spreken, hebben vaak meer zinnigs te vertellen,” aldus Laura.

‘Wat we normaal niet horen’ is een reisverslag, een inspirerende monoloog, doorspekt met momenten waarop Laura live reflecteert met de mensen die ze ontmoette. Ze deelt het podium met een aantal vaste gasten en muzikant Frank van Kasteren.

Tickets & data
  • vr 21 mei
    19.15u
    afgelast
  • vr 21 mei
    21.15u
    afgelast
voorstellingsinfo
Website
Website
Concept en regie
Laura van Dolron
Artistiek advies
Piet Menu en Steve Aernouts
Dramaturgie
Céline Buren
Met
o.a (in wisselende samenstelling) Toon Walravens, Marcio, Laura Bruin, Steve Aernouts, Emilio Guzman, Oscar van Woensel
Muziek
Frank van Kasteren
Techniek
Tom IJpelaar en Stan Bannier
Artistieke ondersteuning en project assistentie
Corinne Heyrman
Locatie
Podium Hoge Woerd - theaterzaal

Een krachtig pleidooi om elkaar te bevragen, om te luisteren naar de ervaringen van een ander zonder kritiek of tegenwerpingen. Dan zul je zien dat onze verhalen meer overlappen dan je misschien zou denken.

Het Zuidelijk Toneel
Het Zuidelijk Toneel maakt elk seizoen tenminste één project op basis van ontmoetingen met en verhalen van mensen uit onze samenleving. Artistiek directeur Piet Menu: “Laura van Dolron heeft de ontwapenende gave om een publiek op het gemak te stellen en tegelijkertijd te confronteren met moeilijke vragen en persoonlijke bespiegelingen. Door een extra portie werkelijkheid wordt de warmte nog warmer, worden de blikken nog intenser en de vragen nog indringender.”

Wat we normaal niet horen is niet moralistisch, maar wel hartverwarmend. Gaandeweg de voorstelling is het tl-licht zowaar warmer geworden.


terug naar boven