wo 26 februari

Laura van Hal / Stip Theaterproducties

Lente-Uitjes: Wirwar 6+

Een grenzeloze theatrale reis vol spectaculaire acrobatiek.

‘s Avonds bij het schijnsel van het nachtlampje, komen ze tevoorschijn. Kleine schaduwfiguurtjes die dansen door de nacht. Als je durft, nemen ze je mee op avontuur naar een wereld waar niemand anders komt. Een wereld waar de regels van de zwaartekracht niet gelden en waar onder en boven moeilijk uit elkaar te houden zijn. Je zult versteld staan van wat je samen met de schaduwfiguurtjes kunt. Je vliegt door de lucht, maakt salto’s en balanceert ondersteboven op je handen.

Die schaduwfiguurtjes zijn rare wezentjes. Ze verdwijnen net zo plotseling als dat ze opduiken. Sommige schaduwfiguurtjes zijn een beetje spannend, andere juist heel gezellig. En als je dichtbij ze komt, voel je je steeds weer anders. Word jij wijs uit deze Wirwar?

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Regie en concept
Laura van Hal
Acrobaten
Harm van der Laan, Jorga Lok, David Aubé, Marco Gorges, Lisa Barrett
Locatie
Podium Hoge Woerd

WirWar
WirWar is het nieuwe circustheatergezelschap van Laura van Hal. Onder deze naam maakt Laura brutaal circustheater. De voorstellingen zijn voor jong en oud, vol risico, dynamiek en humor. Wirwar combineert circus met dans en bewegingstheater en geeft zo diepere betekenis aan de spectaculaire acrobatische toeren.


terug naar boven